Начальник департаменту інформаційної політики «Укрзалізниці» Данило Ваховський офіційно повідомив про свій відхід з держмонополії на початку вересня.

На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що «потрапив на залізницю в найгірший час», коли «компанія не просто у кризі, а на самому його дні». До рішення ж головної проблеми – корупції – монополії, за його словами, ще дуже далеко, повідомляють «Українські реалії» з посиланням на 24tv.ua.

«Мені «пощастило» потрапити на залізницю у найгірший час. Компанія не просто в кризі, а на самому його дні. Ось до прикладу лише події липня – ПДР за участю одного з директорів, викрадення іншого керівника, серія арештів в ЦЗВ. І це без урахування типових проблем, властивих для «гарячої» пори – непрацюючих кондиціонерів у вагонах, туалетів та інших принад залізниці», — перераховує піарник «провали» «Укрзалізниці».

Він зазначає, що тільки за час його роботи (з січня 2016 року «24») компанія змінила трьох голів правління, а потім і все правління цілком.

«Така кадрова турбулентність дає про себе знати – більшість критично важливих реформ буксує. На жаль, незважаючи на всі зусилля щодо боротьби з головною проблемою цієї компанії – корупцією – до її вирішення ще дуже далеко «, – пише Ваховський.

Він пояснює це тим, що в самій системі і навколо неї занадто багато людей, яким зміни не потрібні – занадто у багатьох тут «свої суто особисті інтереси».

Іншим «безстороннім явищем» PR-глава департаменту держмонополії назвав її «жахливий технічний стан. Він упевнений, що у будь-який іншій компанії спів мірного масштабу «можна було за відведений час зробити у п’ять-десять разів більше».

Предыдущая статьяСуд отменил все заседания для рассмотрения дела «Торнадо»
Следующая статьяНочью во Львове двое неизвестных взорвали банкомат