Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко розкритикувала режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Новину повідомляє «Преса України».

В ефірі одного з українських телеканалів Савченко заявила, що Збройним силам України варто вступити у відкрите протистояння із армією Російської Федерації. В іншому випадку, варто провести з Кремлем серйозні переговори. Політик зазначила, що проведення «кулуарних переговорів» щодо ситуації на Донбасі, які проводить українська влада – недопустимо.

«Давайте будемо говорити про те, що в нас є ворог – Росія. Російська Федерація є ворогом! Хто від цього відмовляється? Просто давайте врешті-решт битися з цим ворогом. Якщо хочемо битися. Давайте вже битися, а не просто говорити. А якщо вже говорити, то давайте говорити з ворогом. Наші політики ж все-одно ведуть з ним кулуарні перемовини. То якого чорта не робити це відкрито? Ця ситуація вже просто дістала», — емоційно висловилась Савченко в ефірі.

 

 

 

Предыдущая статьяНайем: Заявление Луценко о причастности экс-министров к разворовыванию военного имущества – это попытка отвлечь от Иловайска
Следующая статьяРасследование гибели Шеремета: полиция обратилась за помощью к киевлянам