Лідер республіканської партії США та кандидат на президентське крісло Дональд Тамп назвав видання The New York Times “реально огидним”. Про це він повідомив в соціальній мережі “Твіттер”.

“Мої юристи дуже прагнуть заявити до суду на “The New York Times” за безвідповідальні наміри. Поки що я проти цього, але мої адвокати за ними слідкують. І видання є дійсно огидним”, — написав кандидат в президенти в “Твіттері”.

2

“Безвідповідальних намірів” в законі не існує

Однак інше видання “The Guardian” пояснює, що в американському законодавстві немає такої категорії як “безвідповідальний намір”. Цього не прописано в жодній доктрині та не зафіксовано в жодному стандарті.

Дружина вже судиться зі ЗМІ

До речі, нагадаємо, що дружина лідера республіканської партії Меланія Трамп наразі має судові позови проти видання “Daily Mail”. Вона подала до суду, бо начебто журналісти звинуватили її в тому, що у дев’яності роки Меланія надавала ескорт-послуги.

Трамп створив “чорний список” медійників

А от скандальному кандидату в президенти медіа закидають формування так званого “чорного списку “ медійників. Саме таким чином його виборчу кампанію перестали висвітлювати такі медіаресурси як “Politico” та “The Washington Post”.

Предыдущая статьяКернеса и «Видродження» загоняют в «Наш край» прокурорским методом
Следующая статьяУ мережі оприлюднили відео з місця вбивства Жиліна