Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що колишній член його фракції і екс-командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук підозрюється в організації двох вбивств на Луганщині.

Про це він сказав журналістам, новину повідомляє «Преса України».

За словами Ляшка, свідки злочину прямо вказали на те, що вбивства організував екс-комбат.

«У мене минулого тижня були зустрічі в Міністерстві внутрішніх справ, Генеральній прокуратурі – Мельничук підозрюють у двох вбивствах. Є два трупи. Є покази свідків, які чітко вказали на нього, як на організатора вбивств», – розповів народний депутат.

У зв’язку з цим Ляшко вимагає від ГПУ внести подання до Ради на притягнення до відповідальності колишнього члена його фракції.

«Якщо Мельничук сховається від слідства, якщо він утече, то я буду вважати, що це покривають вбивцю, як колись покривали Лозінського», – додав лідер Радикальної партії.

Як відомо, Сергій Мельничук, колишній командир добровольчого батальйону «Айдар», був виключений з фракції «Радикальної партії», зокрема, за організацію акцій протесту бійців біля будівлі Міноборони України.

Згодом Мельничук заявив, що входить до складу фракції «Воля народу». Після цієї заяви Ляшко назвав Мельничука «тушкою» і зажадав від нього залишити зал засідань, після чого почалася бійка.

Предыдущая статьяТелеканал «112»: адміністрація Порошенка хоче нас ліквідувати
Следующая статьяРосія святкує річницю анексії Криму: на мітингу виступив Путін