Декларації вінницьких посадовців не перестають дивувати. Наприклад, у військового лікаря, активіста та атовця Андрія Грачова задекларована досить велика сума у 18 мільйонів гривень.

Він займає посаду начальника відділу допомоги учасникам АТО. Цей відділ створений департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА десь чотири місяці тому. Згідно з декларацією, його дружина має квартиру у 54 квадратних метра, яка зареєстрована на неї у 1999 році.

Андрій Грачов разом з родиною має квартиру з 1993 року у 41 квадратний метр. Батько Андрія має з 2013 року квартиру у 56,6 квадратних метра. З 1 січня 2016 Андрій Грачов володіє гаражем у шість квадратних метрів.

У 2007 році у Андрія з’явився автомобіль Mitsubishi Lancer X.

Придбав він його за 124 тисячі гривень. Але найцікавіша графа у декларації, це грошові активи декларанта. Андрій Грачов задекларував 18 мільйонів гривень. Задекларована тільки як сума коштів, а не рахунок у банку.

– Нема ніякої помилки у декларації. У мене реально є така сума. Я все життя працював у бізнесі, тому тут немає нічого дивного, – каже Андрій Грачов.

Якщо взяти суму у 18 мільйонів гривень, то це 36 тисяч купюр у номіналі 500 гривень. Це 360 пачок по 100 купюр. Об’єм такої суми коштів сягатиме приблизно 43 200 сантиметрів кубічних або об’єм у 43 літра. Це розмір великого рюкзака або об’єм п’яти стандартних відер. Андрій Грачов винен одному з банків 65 доларів США.

Поручителем цього кредиту є його дружина Олена Бессараба.

Предыдущая статьяПоявилась аудиозапись переговоров экипажа «Белавиа» с диспетчерами Жулян с угрозами поднять боевые самолеты
Следующая статьяКабмін передав до Ради доопрацьований проект бюджету