Нардепи працюють над бійцівськими навичками сумлінніше, ніж над законотворчою діяльністю. Депутатський поєдинок на погоджувальній раді парламенту погодився прокоментувати двічі чемпіон Європи з боксу Володимир Вірчис. Він одразу звернув увагу на те, як Юрій Бойко помітно розминає шию під час виступу Олега Ляшка, перше ніж завдавати ударів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30. Серія технічних ударів нардепа здивувала навіть досвідченого боксера. «Спочатку він ударив правою через руку, потім лівою додав. Два чистих точно пропустив», — коментує професіонал. «Якби не підтримали Олега, то було б падіння чисте», — додав боксер.

Нардепи працюють над бійцівськими навичками сумлінніше, ніж над законотворчою діяльністю.

Депутатський поєдинок на погоджувальній раді парламенту погодився прокоментувати двічі чемпіон Європи з боксу Володимир Вірчис. Він одразу звернув увагу на те, як Юрій Бойко помітно розминає шию під час виступу Олега Ляшка, перше ніж завдавати ударів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Серія технічних ударів нардепа здивувала навіть досвідченого боксера. «Спочатку він ударив правою через руку, потім лівою додав. Два чистих точно пропустив», — коментує професіонал. «Якби не підтримали Олега, то було б падіння чисте», — додав боксер.

Професійні боксери переконують, що точність депутатських ударів обумовлена аж ніяк не везінням. Народні обранці тренуються за межами Верховної Ради. Аби зробити поєдинки видовищними. Саме такі висновки зробив професійний боксер із бійки депутатів від «Опоблоку» та лідера радикалів на погоджувальній раді.

У «другому раунді» все знову склалося не на користь представника Радикальної партії. Лідер «Опоблоку» вкотре поцілив опоненту в голову. Вердикт непохитний: Бойко відгамселив Ляшка. «Начисто переміг за очками 4:0. Два раунди він виграв, плюс Ляшку можна зарахувати нокдаун», — вважає Вірчис.

Боксери переконують, що до бійок народні обранці тепер підходять фахово. «Професійність зростає, в сенсі боксу. Я підозрюю, що під тренувався і непоганих тренерів набирають», — підсумував Вірчис.

Удар в голову та крики про «московську гниду». Як Бойко та Ляшко билися у Раді
Предыдущая статьяКабмин поддержал законопроект Минагрополитики о продаже спиртзаводов – Кутовой
Следующая статьяКиевэнерго не признает ошибки в счетах за тепло