енпрокурор Юрій Луценко заявив, що нардеп від БПП Олексій Гончаренко викрадений групою сепаратистів з метою тортур. Про це в коментарі журналістам розповіла нардеп від «БПП» Ольга Червакова, — пише 112.

«Підтвердила ГПУ. Наразі від Юрія Луценка ми дізналися, що, на його думку, Олексія Гончаренка викрала група сепаратистів з метою фізичних тортур. Ця інформація зараз перевіряється. Я думаю, що тепер найголовніше — не піддаватися паніці та щоб правоохоронні органи створили робочу групу або скоординували свої дії з метою з’ясування місцезнаходження народного депутата Олексія Гончаренка», — заявила Червакова.

Нагадаємо, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко викрадений в Одесі. Це підтверджує прокуратура.

У фракції БПП Гончаренка не бачили з учорашнього вечора.

«Востаннє я бачив його вчора ввечері після засідання Ради. Я спілкувався з керівником фракції, запитував, чому Гончаренка нема, він каже, так, є підтвердження того, що його дійсно немає, каже, що викрали. Він невідомо де», — розповів депутат фракції Борислав Розенблат.

Депутат від БПП Олександр Бригинець у Facebook повідомив, що Гончаренко вчора виїхав на термінову зустріч до Одеси.

«Вчора ввечері нардеп Олексій Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч. У залі його немає … Телефон не відповідає … Прокуратура підтверджує, що, швидше за все, версія — викрадення … Впевнений, що це політичний злочин, і вірю, що наші силовики не допустять непоправного. Олексію, ми за тебе дуже хвилюємося!» — пише Бригинець.

Предыдущая статьяСенат Польши отказался исключить «украинский национализм» из законопроекта о запрете тоталитарных символов – СМИ
Следующая статьяХабарі-2016. Кого посадили і за що?