Згідно з декларацією генерал-майора СБУ та начальника управління «К» Павла Демчини, він не має ані власного житла, ані автівки, ані заощаджень. Станом на 2015 рік високопосадовець офіційно мешкав у відомчому гуртожитку СБУ.

Однак цивільна дружина і мати трьох дітей Демчини, Ольга Воловчук, володіє елітними автомобілями і проживає в двоповерховому будинку з критим басейном, приблизна вартість якого оцінюється в десять мільйонів гривень.

Про це ідеться в розслідуванні журналістів «Слідство.інфо«.

“У пані Ольги доволі пристойний автопарк. Range Rover 2016 року вартістю близько 100 тисяч доларів, Mercedes-Benz 2016 року, ціна якого також тягне не менше, ніж на 100 тисяч доларів, Mazda 2014 року та скромніший Peugeot 2012 року випуску,” — ішлося в сюжеті.

Відзначається, що будинок не значиться в публічному реєстрі нерухомості, офіційно встановити його власника практично неможливо.

«Однак підтвердити, що родина Павла Демчини мешкає саме в цьому маєтку, нашій редакції допомогла племінниця Ольги Воловчук. Дівчина на ім’я Юлія навчається в Києві та живе в гуртожитку. Проте на її сторінках у соціальних мережах чимало світлин, зроблених саме в тому маєтку, з якого виїжджала на рендж ровері матір дітей Павла Демчини», — кажуть журналісти.

Сам Демчина, якого помітили у того ж особняка, заперечив причетність до власності елітної нерухомості.

Також повідомляється, що Воловчук володіє земельною ділянкою, розташованою недалеко від їх сімейного маєтку на Петропавлівській Борщагівці, там активно ведеться будівництво.

Офіційно Воловчук досі прописана у квартирі батьків у Рівненській області в селі Вараш, де на неї зареєстрована фірма, яка спеціалізується на торгівлі фармацевтичними препаратами. Фірма зареєстрована в тій же батьківській квартирі та не веде активної діяльності.

“Слідство.Інфо» направило запит заступнику голови СБУ Павлу Демчині з проханням пояснити походження статків його родини. Адже жодних офіційних джерел доходу, який би дозволив купувати елітні автівки і нерухомість, ні в самого генерала, ані у матері його дітей нам розшукати не вдалося. Втім, на момент виходу програми відповіді на наш запит від СБУ ми так і не отримали,” — сказано в розслідуванні.

Предыдущая статьяСтали известны космические зарплаты членов Высшей квалификационной комиссии судей
Следующая статьяУбийство бизнесмена в Киеве могло произойти из-за его профессиональной деятельности, — полиция