32-річного сина мертвим у квартирі в Кам’янському знайшов батько. Двері до помешкання були зачинені, і чоловікові довелося відчинити їх своїм ключем. Син лежав в калюжі крові, голова була накрита подушкою, пише газета «Експрес».

Медики «швидкої» лише констатувати смерть, а експерти встановили, що потерпілого з десяток разів вдарили по голові твердим тупим предметом.

Як виявилося, на той світ чоловіка спровадив найкращий друг. Затримали 30-річного зловмисника через дві доби після скоєного. Він пояснив, що того дня друзі зустрілися, щоби випити пива та поговорити. Загиблий займався спортом, одну із кімнат навіть обладнав під спортзал, тож запропонував товаришеві спаринг заради розваги. Спершу все виглядало як звичайний спортивний двобій, але потім, як пояснив затриманий, він злякався. Супротивник був сильніший і, щоби не зазнати поразки, він вирішив відбиватися від нього тим, що під руку потрапить. Під руку потрапив молоток.

Зупинився чоловік, коли приятель вже не рухався. Тоді він прикрив розбиту голову друга подушкою, зачинив двері ключами господаря і пішов геть, прихопивши молоток, який потім викинув разом із ключами.

“Спершу ніхто і запідозрити не міг, що скоїв вбивство цей чоловік, — розповідає Анна Старчевська, начальник відділу комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області. — Він поводився спокійно, біографія його “чиста”. Суджений не був, має сім’ю. Із загиблим вони працювали разом на одному підприємстві. Тепер підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує відповідальність за скоєння навмисного вбивства”.

А от житель міста Південне молотком убив свого сина. Того дня батько та син посварилися, але з’ясування стосунків начебто обмежилося лайкою. Батько дочекався, коли син ляже спати. Тоді й пригадав йому образу — взяв молоток і бив ним по голові 30-річного сина, доки той не помер.

“Про скоєне чоловік повідомив телефоном своїй дружині, а вона зателефонувала правоохоронцям, — розповіла Олена Баранник, начальник відділу комунікації ГУ НП у Харківській області. — Свою вину чоловік не заперечує. За скоєне навмисне вбивство йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення”.

Предыдущая статьяХолодницкий рассказал, когда обвинительный акт против Насирова передадут в суд
Следующая статьяПремьер-министр Нидерландов заявил, что не извинится перед Турцией