Згідно з декларацією, дружина та теща судді у 2012-му році придбали маленький будиночок площею 65 кв. м у селі Іванковичі, що в 30 км від столиці. На його місці вже виріс в рази більший маєток з власною капличкою, майбутнім басейном чи ставком і супутніми спорудами. За версією судді, все це — реконструкція старого будинку. У той же час, сусіди стверджують, що маєток збудований ще три роки тому, — пише Бігус інфо.

Суддя Руслан Арсірій

Суддя наполягає на тому, що не мав декларувати маєток попри те, що у формі електронної декларації є спеціальний розділ для об’єктів незавершеного будівництва. «Форма декларації передбачає вказувати не лише площу речей, що по документам, а відповідно і об’єкту незавершеного будівництва», — пояснює Роман Титикало, адвокат.

Старенький будинок разом з двома земельними ділянками площею 40 соток коштував суддівській родині майже мільйон гривень. У декларації за 2015 рік Руслан Арсірій зазначив, що разом з дружиною має $150 тис. готівки (понад 4 млн. грн.). А також мисливську зброю вартістю ще півмільйона.

На суддівську зарплату

Суддя стверджує, що всі ці статки він зміг заробити завдяки суддівській зарплаті.

Предыдущая статьяЛоукост Ryanair выходит на украинский рынок
Следующая статья«Политическое харакири для Садового». Соцсети шокировало фото Львова, утопающего в мусоре