Усього на борту перебувало п’ятеро людей.

В Одеській області під час прогулянки на човні з мотором потонули три дівчини.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій, — пише ТСН.

 

Повідомлення про інцидент рятувальники отримали о 3 ночі від чергового Перелітського водосховища. На борту, крім нього, перебували чотири дівчини 16, 17, 18 та 23-х років, човен перевернувся. Одну дівчину черговий врятував та доправив на берег, а три дівчини потонули.

«Пошуками дівчат займаються підрозділи ДСНС, водолазна група Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Одеській області та місцеве населення», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в червні 2016 року на Одещині поблизу Затоки під час шторму втопилися четверо людей. Троє підлітків, які приїхали на море з Тернополя разом зі своїм музичним колективом на конкурс в Одесу, пішли купатися, попри хвилі у півтора метра заввишки. Коли вони почали тонути, на допомогу їм кинувся заступник директора школи та двоє відпочивальників. Двох дітей встигли витягнути з води. Ще двох — 14-річну дівчину та 16-річного хлопця не змогли. Разом із ними загинули їхній керівник та відпочивальник із Хмельниччини.

Предыдущая статьяВ Неаполе обрушился жилой дом, под завалами люди
Следующая статьяГенпрокуратура обнаружила сокрытые средства чиновника времен Януковича