Співробітники Служби безпеки в центрі Києва зі стріляниною та переслідуванням затримали кур’єрів конвертаційного центру, який обслуговував виборчу кампанію однієї з політичних сил.

Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська.

«Співробітники СБУ в рамках боротьби з легалізацією тіньових доходів заблокували в Києві конвертаційний центр зі щоденним оборотом 15-20 млн гривень. За оперативною інформацією, цей «конверт» акумулював значні обсяги «тіньової» готівки для передвиборної кампанії однієї з політичних партій. При затриманні кур’єри конвертаційного центру намагалися втекти на автомобілі від переслідування, але їх оперативно затримали сьогодні ввечері, 23 жовтня, на одній з центральних вулиць столиці «, — йдеться в повідомленні, цитує ukr.lb.ua.

Один з кур’єрів відкрив по співробітниках спецслужби вогонь, інший намагався втекти з великою сумою готівки, яка була в автомобілі. Для затримання правоохоронці були змушені у відповідь застосувати вогнепальну зброю.

Зараз в офісі конвертцентру відбуваються обшуки і здійснюються всі необхідні оперативно-слідчі дії.

«Керівництво СБУ закликає киян з розумінням поставитися до проведення спецоперації з використанням вогнепальної зброї в центрі столиці», — додала Гітлянська.

Джерело: m.expres.ua

Предыдущая статьяВенецианская комиссия одобрила особый статус для Донбасса
Следующая статьяВ Киеве полиция задержала пьяных милиционеров