Журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у Фуйсбук пише, що знайшли людину, яка й досі допомагає Януковичу в отриманні земельної ділянки на Оболонській набережній.

«Нагадаю, рішенням Київради пропонується передати земельну ділянку під будинком Януковича на Оболонській набережній його підставній особі — Артуру Ростом’яну.
Цей проект рішення підготував Олексій Поліщук. Він директор департаменту земельних ресурсів КМДА. Ось його фото.

Згідно, офіційної біографії Поліщука, він все життя на держслужбі, все життя в органах землекористування.
У нього типова романтична історія українського чиновника: отримав зарплатні за минулий рік — 115 тис. грн. А у дружини — дохід майже три мільйони. І де знаходять таких дружин? А ось їхня машина — Audi A7 (2011 р.в.).


Ну і звісно, людина, яка сидить на роздачі землі, сама без нерухомості не залишиться. Подивіться на фрагмент його декларації: 4 земельні ділянки та два будинки — один 465 квадратів, другий — майже триста.


Раніше він був у партії Тігіпка, за даними інсайдерів призначений за підтримки «крила Льовочкіна» в оточенні Кличка.
Раніше Поліщук захистив дисертацію на тему: «Правові засади набуття земельних ділянок комунальної власності у користування в Україні». Ну хіба це не прекрасно? Людина знається на тому, як виводити в користування ділянки комунальної власності.

Сподіваюсь, земельна комісія Київради на чолі з «порошенківцем» Міщенком не підтримає це рішення на користь Януковича. Принаймні, ми у них над головою точно стоятимемо в цьому питанні. Хай і не думають навіть.», — написав Дмитро Гнап

Сам проект рішення тут:
http://kmr.gov.ua/…/proekt-rishennya-kyyivskoyi-miskoyi-rad…

Джерело: ukrreal.info

Предыдущая статьяУ Харківській області почали палити будинки продажних полісменів
Следующая статьяСоболєв прокоментував свої слова про гранату