Протягом новорічної ночі на російському телеканалі виступило щонайменше п’ять українських виконавців.

Українські артисти взяли участь на новорічному «вогнику» в Росії. Про це повідомляють Патріоти України.

У новорічному ефірі федерального каналу РФ «Росія-1», програми «Новорічний парад зірок» і «Блакитний вогник» виступало багато артистів з України.

Відповідний анонс головного прайм-таймового часу року – новорічної ночі – ще до свята оприлюднив російський канал. «Росія-1» розкрив деякі подробиці і опублікував фото з запису новорічних програм — «Новорічний парад зірок» (до півночі) і «Блакитний вогник» (після опівночі). Там очікується виступ щонайменше п’яти народних артистів України.

У «кроликів» Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка був номер «на трьох» з Наталею Корольовою. Також були представлені вокальні номери за участю Ані Лорак, Таїсії Повалій та Софії Ротару (у 2002 році їй було присвоєно звання Героя України).

На російському екрані була представлена також політична сатира і гумор. Володимир Соловйов, Володимир Жириновський і Геннадій Зюганов у Новий рік розіграли комічний варіант пропагандистської програми «Поєдинок». А Юрій Стоянов виконав великий монолог в образі «Людини року» за версією багатьох видань — Ангели Меркель.

Джерело: patrioty.org.ua

 
Предыдущая статьяНовi податковi правила для кожного
Следующая статьяРесторан депутата на Львівщині гасили 50 пожежників